Introduction » Ručno Slikane Slike

Ručno slikane slike

Ručno slikane umetničke slike će Vas uvesti u svet previh boja i emocija. Pojedine slike na platnu će dugo biti predmet posmatranja, jer će sa važnim razlogom postati Vaša dekoracija zidova.

Raznovrsna je galerija slika kojom se može upotpuniti uredjenje enterijera, a na Vama je da uživate od apstraktnosti do inspiracije.

Zato dopustite da Vaše poglede privuku te čarobne slke na zidu. Zahvaljujući njima, uredjenje stana s vremenom postaje prava mala galerija, posvećena Vašoj kreativnosti.

Sort by 
Manufacturer  

Uobičajena cena 9,179 RSD

Cena 5,509 RSDOriginalne ručno slikane slike

Preciznost rada je na najvišem nivou. Sve ručno slikane slike odražavaju vrline i ideje, prenete i naslikane, na platno pod blagim pritiskom četkice. Ručno slikane slike, iako su samo jedan element u domu, imaju visoku umetničku vrednost. Naše izvanredne slike su u samom vrhu svog umetničkog žanra. U više ateljea u kojima se slikaju naše slike, stvaraoci svojom inspiracijom prenetom na platno, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Priuštite sebi užitak u vidu ručno slikanih slika. Naš profesionalni korisnički servis uvek Vam je na usluzi. Naša umetnička dela imaju u sebi skrivenu tajnu lepote umetnosti.

OTNkOTcxY