Introduction » Stikeri za zid

Nalepnice za zid

Sort by 
Manufacturer  

akcija


akcija
akcija


Uobičajena cena 2,699 RSD

Cena 1,599 RSD

akcija
Uobičajena cena 1,799 RSD

Cena 1,499 RSD

akcija


Uobičajena cena 3,599 RSD

Cena 2,899 RSD

akcija


Uobičajena cena 1,199 RSD

Cena 999 RSD

akcija


Uobičajena cena 2,199 RSD

Cena 1,799 RSD

akcija

Često možete iskoristiti samo konture omiljenog motiva, kako biste ukrasili željeno mesto. Razmislite sada koja je Vaša prva asocijacija na naš predlog? Na dobrom ste putu ako pomišljate na tetovaže...samo što su u ovom slučaju te tetovaže zidni stikeri i nemaju zadatak da ukrase Vaša tela, već Vaše zidove.

Nalepnice za zid, kako ih još nazivamo, mogu da dočaraju samo jedan kutak u prostoru, a zavodljiva silueta devojke ili krila leptira, samo su neki od mogućih ukrasa. Međutim, ukoliko dekoracija zidova to zahteva, zidne nalepnice mogu da se iskoriste da prekriju više površina i povežu ih u jedinstvenu priču sličnih ili istih motiva.

Jednostavan način lepljenja će učiniti da stikeri za zid pretvore uredjenje stana u pravu zabavu. A kada jednom otkrijete njihove čari i shvatite da je primena neograničena, poželećete da te dekorativne nalepnice stavite na orman, vrata, ogledalo i mnoge druge površine koje se nađu na putu dekorisanja.

Za sva pitanja vezana za dekorativne nalepnice za zid, molimo Vas kontaktirajte naš korisnički servis, koji će Vam rado oko svega pomoći! Biće nam drago da nam pošaljete svoje predloge i ideje kojima možemo poboljšati svoju uslugu.

UPUTSTVO ZA LEPLJENJE NALEPNICA MOŽETE PREUZETI >OVDE<.

YmY2MG