Introduction » Slikanje po brojevima » Slikanje po brojevima KRALJEVSTVO KONJA - Level Starter


    

Slikanje po brojevima KRALJEVSTVO KONJA - Level Starter

set za slikanje po brojevima ARTMiE

akcija


0x

 

Availability: U Vašem DOMU za 6 - 9 radnih dana
Product no.: XONCH12247GE1-ON
Proizvođač: ARTMIE
Izaberite veličinu seta slikanje po brojevima:
Izaberi mogućnost uramljivanja:
Cena without Tax : 1,166 RSD
Cena including Tax (20 %):
1,399 RSD

into the basket:
  kom  

"Ako izabereš varijantu bez rama, poslaćemo ti platno, koje neće biti postavljeno na drveni ram. Kompletan set slikanja po brojevima je uključen u cenu."

.

Slikanje po brojevima - odlična aktivnost za slobodno vreme. Tražiš kreativnu aktivnost uz koju se možeš odmarati, koja će relaksirati tvoje misli i telo? Jednostavno, ovo je nešto poput bojanke za odrasle, ali i za decu. Ali veliku razliku pravi to što u ovom slučaju slikaš na pravom, 100% pamučnom slikarskom ARTMIE platnu na ramu PROFI gramaže čak 320 g/m², na kom slikaju i profesionalni slikari. Ovo je posebno odličan način da provedete kreativno vreme sa porodicom.

Slikanje pobrojevima - šta je to?

Ukoliko još niste čuli za ovu fenomenalnu tehniku, ne gubite vreme, možete odmah krenuti. Ovo je korisna aktivnost za vašu decu ali naravno i za vas odrasle. Preko celog platna nalaze se bela polja koja su označena brojevima. Za svako od njih postoji odgovarajuća akrilna boja (3ml). Uz sliku ćete dobiti i set četkica za slikanje, šemu za sliku, zahvaljujući čemu ćete se odmah upustiti u slikanje. Akrilne boje koje se nalaze u pakovanju nije potrebno da razređujete vodom jer se tako može umanjiti pokrivna moć boje.


Kompletan set za slikanje po brojevima ARTMIE sadrži:

 • 100% pamučno slikarsko ARTMIE platno na ramu PROFI gramaže od čak 320 g/m² i odštampanom šemom polja sa brojevima

 • kvalitetne, čvrste i lagane letvice od smreke, čije su ivice zaobljene da ne bi došlo do oštećenja platna

 • klinovi za zatezanje - služe za učvršćivanje platna koje je zategnuto na ram i zahvaljujući njima možete da budete sigurni da će vaša slika i nakon mnogo godina biti savršeno zategnuta

 • set za slikanje - 3 četkice za slikanje sa različitom debljinom 

 • set akrilnih boja u posudicama (3ml) sa zvezdicom (zvezdice označavaju broj nijanse, odnosno polja)

 • nacrtana šema, koja će vam pomoći da tačno naslikate sliku

 • ako izabereš varijantu bez rama, poslaćemo ti platno, koje neće biti postavljeno na drveni ram. Zajedno sa platnom šaljemo: nijanse boja u posudicama, kvalitetne ARTMIE četkice, šablon slike i uputstvo za slikanje

Slikanje po brojevima za decu

Razvijanje bolje kordinacije ruku, očiju, bolja koncentracija, održavanje pažnje itd. Možemo nabrojati još mnogo dobrih strana slikanja po brojevima. Dozvolite svojim mališanima da se igraju i da na momente postanu umetnici poput Rembranta, Leonarda da Vinčija, Klod Monea ili Pabla Pikasa. Deca najčešće biraju slike po brojevima sa motivima životinja. Zato u ponudi imamo slike slona, konja, zebre, lava ili na primer žirafe. A da bi se, osim dece, mogli zabaviti i roditelji, ovu ponudu smo dopunili sa motivima pejzaža, žena, gradova, portreta itd. Svakako je najbolje da sami probate i da se uverite, i to već danas.

Maľovanie podľa čísel

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

NDkzY