Introduction » Dan Johansson

Slike na platnu Dan Johansson

 

Dan Johannson nije samo dizajner, već u slobodno vreme i zanatlija i strastveni turista. Inspiraciju crpi iz detinjstva koje je proveo u južnom delu Islanda. U svojim motivima se vraća u vreme, kada je kao četvorogodišnji dečak posmatrao proces rada svog oca u kovačkoj radionici. Priseća se pucketanja drva u peći, žara topljenog željeza i zveckanja alata i oruđa. Dan Johannson želi svoje iskustvo uneti i u Vaš dom i oživeti ljubav prema prirodi i poštovanje prema zanatima.

Slike Dana Johannsona Vam pružaju pogled u tipičnu radionicu u loft stilu sredinom 20. veka. Radi se o odlomcima i fragmentima uspomena, koje je dizajner iskoristio i preneo u modernu dobu. Kao što svaki materijal ima određene karakteristike, tako je i Dan u svoja dela  uvrstio raznolikost i kvalitet. Rado kombinuje materijale kao što su beton, koža, rđa, kamen, razno drago kamenje, i druge prirodne materijale koji spajaju Vaš dom s prirodom.


Ispod brenda Dan Johannson krije se originalnost, duh modernog doba i lepote koje nam pruža priroda. Svaka slika poziva na beg iz potrošačkog društva i nudi nam utočište u jednostavnosti. Otkrijte četiri elementa - vazduh, vatru, vodu, i zemlju. Dan se njima inspiriše i u svojim delima pokazuje neraskidivu vezu modernog čoveka i prirode.

Na njegovim slikama su ovekovečene priče sa njegovih putovanja. Priseća se lepote šuma, šumskih potoka i najčistije prirode koja je postala njegov dom. Na svakoj slici Dana Johannsona se vidi i razvoj civilizacije koja se uvek razvijala u skladu sa prirodom. Pronađite se u Danovim idejama i izaberite sliku koja će Vas očarati.

Sort by 
Manufacturer  

novo


Uobičajena cena 2,999 RSD

Cena 2,399 RSD

novo


Uobičajena cena 2,999 RSD

Cena 2,399 RSD

novo


Uobičajena cena 4,199 RSD

Cena 3,299 RSD

novo


Uobičajena cena 4,199 RSD

Cena 3,299 RSD

novo


Uobičajena cena 4,199 RSD

Cena 3,299 RSD

novo


novo


OTAxMTcxMD